Senin Sistemes L'Escala: Quim, Jordi, Parraont (c), Enric, Grabbs, Taca, Rivera, Xillu, Sergi, Fonsu i Flores. Julepe, Ponti i Pape.

Entrenador: Andreu Muñoz, patró de Lloret de Mar.

Delegat: Xavi Coll Maceiras.

Visitants: Piqué, Manel i Juanit.

Gols: 0-1 Fonsu.
Segon partit que acabem amb la porteria a 0. Cada vegada més clar! Encara que han canviat l'hora i cada vegada és més fosc.

Arbitre: Bienvenides A Todos.

Comentari:
Pallasso pelut et dedico la crònica per donar-te tota la importància que no et van donar de petit.

Realment un partidàs, més en el sistema defensiu i coordinació de tot l'equip que l'ofensiu.
Menys en Xillu, que ofensivament va fer el que va voler amb el seu marcador i amb tots els que se'ls hi van posar per davant.
Aquest apunt sobre en Xillu va per tots aquests llepaculs que volen una gran puntuació fent anar la boca. Ell no diu res mai i guanya els punts al camp.

Va ser un partit molt ben organitzat en totes les linees, fent cadascú la seva feina a la perfecció. Ni més ni menys. En cap moment es van notar els canvis, tant en positiu com en negatiu. Sempre eren 11 jugadors i no 11 noms.

Va ser cap al minut 25 de la primera part, quan en una de les moltes internades d'en Xillu, es va produir el gol de la victoria després de varis intents de xut on en Fonsu amb la seva cama bona va marcar. A partir d'aquí... molta disciplina! Sembla que aquest camp se'ns dona molt bé.

Al final del partit i ja dins la zona mixta, l'entrenador Andreu Muñoz va afirmar que estava molt content de l'esforç i el sacrifici del seu equip. Que no sempre es pot jugar d'aquesta manera. I que si algú pensa que sempre es pot jugar així, ell tira la tovallola. I que si en Cristiano no juga és perquè està lesionat.

1x1:

Quim: Perfecte(9). No va fer res malament, absolutament res!

Jordi: Explendit(9). Va demostrar com ha de jugar un lateral marcador. Només dir que algunes vegades li falta una mica de veterania i tranquilitat.

Parramont: Tàctic(8). Segurament és el jugador més regular de la temporada.

Enric: Frank(9). Quin central senyors. Impecable tot el partit. Per dalt, per baix,... fins que va haver de ser canviat per culpa d'uns dolors a l'esquena cap al final del partit.

Grabbs: Ronald(8). Una altre partit jugant en varies posicions i complint a la perfecció.

Taca: Rijkaard(10). Omnipresent com quan va jugar a l'Ajax a la final de la Champions del gol d'en Kluivert.

Rivera: 4x4(9). Era per tot fins que es va cansar. Però encara va tenir forces per tornar a sortir.

Xillu: Màquina(10). Mai havia vist un defensa patir tant desde que en Ronaldinho li va amargar la nit a en Sergio Ramos. Li va fer el que va voler. Ara per la dreta, ara per l'esquerra. Ara un canyu, ara un barret,... realment impresionant!!!!

Sergi: Testimonial(7). Sergi marca ja. Ho necessites com en Betu les cerveses.

Fonsu: IbraBruguévic(9). Recital de joc d'esquena i de lluita. L'andreu a la banda no es creia que amb l'edat que tens facis totes aquestes coses.

Flores: Empipador(8). Potser un dels seus partits més fluixos de la temporada a causa de que és un jugador que necessita tenir molt de contacte amb la pilota.

Ponti: Exprimit(7). Va correr tot el que va poder i més per ajudar a l'equip a donar minuts de descans als cansats i lesionats.

Pape: El muro(8). En el partit va ser com la Muntanya de Montgó, que quan bufa la tramuntana no la deixa passar.

Julepe: Desquiciant(9). És tant intens i ràpid que fa perdre les ganes de jugar als seus contraris. Va estar molt atent al marcatge i no es va complicar per res.

Andreu: Administrador del temps(10).