LO QUE TE SURTI DEL NAP........

Jornada 7 - 31/10/09



Senin Sistemes L'Escala: Grabbs, Jordi, Piqué, Enric, Eddy, Taca, Parramont(c), Julepe, Sergi, Fonsu i Vicente. Trona, Quim, Ponti i Flores.

Entrenador: Andreu Muñoz.


Gols: 1-0 Taca, 2-0 Fonsu, 3-0 Taca i 4-0 Parramont.
Primer partit que acabem amb la porteria a 0. Perquè serà? Te a veure amb San Miguel 0,0?


Arbitre: Fétido Torrent.
Amorfo, begut i traficant de Marrones (Tenia la puteta dins la caseta tot el partit a l'espera de clients). Caminar de Roberto Dueñas i moviments de Tentembleke. Pitjor que en Cebrián.
Quan arribi el dia en què viure amb el gigante verde en el verde valle i la societat de "lo bueno y mejor" sigui una prioritat, a ell, li tocarà deambular per sota terra com a "despojo" d'aquesta.


Comentari:
Quina porqueria de partit. Entre nosaltres, ells i el mòngol, es va convertir, sobretot la primera part, com un autèntic potaje de callejeros.
Aquesta primera part només es va salvar amb el gran gol d'en Taca. Va ser de falta indirecta en que es va posar en pràctica les jugades d'estrategia que ensagem els dijous als entrenaments.

A la segona part ja va ser un caxondeig total.
Gols tontos de Fonsu , que no volia xutar; d'en Taca , que no sap ni com va xutar i de Parramont.
Expulsions extranyes a l'estil de Minority Report, en que l'arbitre expulsa al jugador abans de que li faltés al respecte. Aquesta tècnica s'hauria de patentar i fer servir en professionals.

I res més. Bon temps i molta gent. Ja vindrà l'hivern. I si voleu fer un poker heu de saber que quedareu segons perquè el primer sempre és el primer.



1x1:

Grabbs, la portera d'en Nuñez: Atent(7). Sense complicacions.

Jordi Horitzontal: Intens(7). Cada dia a més. Ha de vigilar de no fer les famoses passades horitzontals. A vegades val més jugar enrere i tornar a començar.

Piquet: Lent com una cançó d'en Quim Monzó(-10). Oriol no se me cauen els anells. Ara bé, si en trobo un al terra el culliré. Si no faig l'indiu al camp no m'inspiro a les cròniques. Estàs content?

Enric: Malalt(7). Va jugar una estona però a la nit ja estava curat. Per menjar els mals marxen.

Eddy: Aïllat(7). El cap feia contrapès i es va jugar tot per l'altre costat.

TacaCam, l'espia sord: Mestre(9). Taca Palom, jo me lu guisu i jo me lu com.

Parramont: Baldufa(7). És en canvia de posició i potser marco un gol.

Julepe: Ascendent(7). De menys a més. A la banda a vegades es perd (algun dia si trobes al Pape ens avises que encara el busquem), però al centre es creix i treballa molt.

Sergi: Fluix(6). Necessites un gol tant com les nenes el carmelo del Pape.

Fonsu: Rejuvenit(8). Desde que pren Cola-cao amb galetes, pot haver-hi problemes amb els braços, està com més jove i això es nota al camp.

Austin Powers Lavado: Cuiner(6).
La feina és la feina.
En Mister Gallumbos va estar una mica esssspéssss, com les bones salses, sobretot a la primera part.
Si nena siiiiiii.



Ponti: Flotant(s.t.). Era com les boies de la plaja de les barques quan hi ha mala mar. Ara bé no sabem si és la boia groga o la verda. Ara cap aquí, ara cap allà, però ni tocar-la.

Quim: Sobrat(8). Important per la confiança de l'equip.

Trona: Lesionat(5). Millor no haver jugat. Andreu deixa d'infiltrar jugadors que ets més perillós que l'Eufeniano Fuentes.

Grabbs jugador "Tiki": Intel Pentium (7). Capaç de jugar en varies posicions i amb ganes de ser important per l'equip.

Edmundo Flores: Correcte(7). Com sempre, en busca del gol, aquesta vegada sense sort.
La gent està molt orgullosa de saber que som un equip amb color.
Ja es pot confirmar que per fi d'any en Flores i la Tunning (cada dia més Carmen de Mairena) presenteran per Tv L'Escala (Canal 10) les campanades en directe desde la plaça de l'Esglesia de Sant Pere de L'Escala.



Andreu: Engoixat(7).



The EroticGames III.

Alguna cosa a dir?