LO QUE TE SURTI DEL NAP........

Jornada 14 - 02/01/2010

Senin Sistemes L'Escala: Quim, Julepe, Parramont (c), Enric, Xavi Mas, Taca, Maspoch, Xillu, Sergi, Fonsu i Flores. Narcís, Ponti i Piqué.

Entrenador: Jordi Piqué.

Gols: 0-1 Maspoch, 0-2 Flores, 0-3 Flores, 0-4 Fonsu, 0-5 Flores, 0-6 Xillu, 0-7 Xavi Mas, 0-8 Xillu, 0-9 Taca i 0-10 Xillu.
Un altre partit que acabem amb la porteria a 0, no ens fan un gol ni a l'Arc Iris. O tenim molt bon porter o els contrincants són com en Pozo fent un 1x1 amb l'Angoy.

Arbitre: Perez Lasa.

Comentari:
Avui va dedicada exclusivament a la Taberna Gallega.

Partit de molts gols! Fins a 10 (Com diu en Pozo quan juga al poker).
Tot un recital de Futbol-Guti. Pim Pam Pim Pam, Pam Pim...
Un partit que va acabar amb un resultat que semblava impossible tant per la classificació del rival com les ganes de l'equip abans de començar. Va ser el ritme del partit que va ajudar a que alguns jugadors entressin dins del partit d'una manera clara i aconseguir fer un molt bon futbol.
Hi han indicis que el lateral que marcava a en Xillu era el cambrer de la Taberna Gallega. Va fer tres gols, dos pals i 4 assitències. Només li faltava fer algun tap i un triple.
A la mitja part es va arribar fins a 7 gols.

Gols de tot tipus:
* De fora de l'àrea - Maspoch i Xavi Mas.
* 1x1 - Xillu i Flores.
* De remat - Flores
* De jugada - Flores i Fonsu.

Veient la pluja de gols, una aficionada local van cridar: "Venga! Poneros la pilas. Como pesan los turrones!

A la segona part els locals es van tancar en defensa i es van dedicar a donar patades. Però tot i així tres golets més i cap a casa. Dos d'en Xillu i un d'en Taca. Aquest va ser realment molt bonic. Es va produir després d'una triangulació entre en Xillu, en Flores i en Taca que després d'una passada de taló va definir a la sortida del porter.

1x1:

Quim: Audio Chiquito: "El Mehón d'España"(9).
El hombre que susurraba a los palos. Tot el partit buscant cargols i per tres vegades que arriben... els hi va treure 2 de l'esquadra i un 1 contra 1.

Julepe: Participatiu(8). Molt intens i sense cometre cap error.

Parramont: Capità(9). Com sempre!!! Ell desde darrera va fer funcionar tot l'equip.

Enric: Tocat(8). Va haver de ser substituit a la segona part per uns problemes musculars sense importància.

Heracli Mas: Comodí(9). Va ser el que va jugar en més posicions per seguir en la linia dels canvis de l'entrenador.

J. Román "Taca" Riquelme: Supreme&Sublime(10). Va participar en quasi totes les jugades d'atac. Va ser la connexió entre la defensa i la davantera. A més va fer el gol més bonic de la tarda. Va acabar el partit amb la samarreta que li anava petita.

Maspoch: Termometre(9). Va marcar totalment el temps del joc. Va saber posar velocitat i alhora tranquilitat quan era necessari. Barreja de Bakero i Guardiola del Dream Team.

Xillu: Sin Xillu no hay paraiso(9). Quan va estar dins del camp va ser quan es van fer tots els gols.

Sergi: Batallador(8). Ràpid, dinàmic i molt combatiu. No va tenir sort devant de porteria però si que va donar-ne algun.

Fonsu: Content(8). Amb moltes ganes de divertir-se i disfrutar del futbol.

Flores: Golejador(9). Un altre Hattrick per la col·lecció.

Ponti: Recuperat(8). Molt bona segona part, amb alguna ocasió i molt de treball.

Narcís: The Wall(8). No va passar ni la humitat.

Piqué: Testimonial(s.c.). Va escalfar la banda tot el partit.